Întâmplare şocantă în Negreşti, judeţul Vaslui. O femeie şi-a aruncat fetiţa abia născută, în haznaua fabricii la care lucra

DISTRIBUIȚI

Întâmplare şocantă în Negreşti, judeţul Vaslui. O femeie şi-a aruncat fetiţa abia născută, în haznaua fabricii la care lucra. Descoperirea a fost făcută de colegele sale, care au anunţat poliţia!  Imediat, criminaliştii au ajuns la faţa locului şi au luat-o la întrebări pe mamă. Femeia le-a povestit anchetatorilor amănunte care…vă pot afecta emoţional. După ce a născut prematur în apartamentul în care locuia cu chirie ar fi lăsat fătul pe pat, iar peste noapte, nou-născutul ar fi murit. După trei zile, s-a descotorosit de cadavru.

Scenariul sumbru s-a petrecut în curtea unei fabrici de confecţii din Negreşti, unde femeia era angajată. Ieri dimineaţă, colegele au văzut-o venind la serviciu cu o plasă voluminoasă şi au devenit suspicioare, mai ales că femeia pusese câteva kilograme bune în ultimele luni. A aşteptat momentul potrivit şi a mers la haznaua veche din curte, unde a aruncat sacoşa.

După ce au făcut macabra descoperire, femeile au anunţat poliţia. Luată la întrebări, mama ar fi spus că s-a lovit accidental, în urmă cu trei nopţi, lucru care a declanşat naşterea prematură, la opt luni. Ar fi ţinut apoi întreaga noapte bebeluşul pe pat, iar dimineaţă ar fi constat că nou-născutul este mort. Aşa că a luat, spune ea, trupul neînsuflţit, l-a pus într-o cutie şi l-a lăsat sub pat, până în această dimineaţă, când a scăpat de cadavru.

Nimeni n-a ştiut că femeia de 42 de ani era însărcinată. Locuia singură, cu chirie, într-un cartier din oraş. Aceasta a ajuns acum în grija medicilor, iar procurorii cirminalişti fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs nenorocirea. Urmează ca necropsia să stabilească cu exactitate cauzele morţii.