Informare meteorologică de ploi şi ninsori. Până miercuri, vremea va fi din nou mohorâtă, iar la munte este posibil să ningă

DISTRIBUIȚI

Nu scăpăm de vremea rea! Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă informare meteorologică. Până miercuri, vremea va fi din nou mohorâtă, iar la munte este posibil să ningă. Totuşi meteorologii anunţă că iarna din luna Mai va lua sfârşit începând cu ziua de joi, când vom avea parte de temperaturi mai ridicate decât normalele acestei perioade şi o maximă ce va ajunge până la 27 grade celsius. Până atunci, însă, va trebui să trecem peste ziua de miercuri, când mercurul din termometre va scădea până la 6 grade.

De asemenea, nici temperaturile nu vor fi prea prietenoase. Asta pentru că miercuri vom avea parte de temperaturi cu până la 10 grade mai scăzute decât normalul perioadei, maximele încadrându-se între 6 şi 13 grade celsius.

Din fericire, meteorologii ne aduc şi câteva veşti bune.

În plus, după această perioadă de instabilitate, temeraturile vor fi chiar mai ridicate decât normalul perioadei, iar maximele se vor situa în jurul valorilor de 26-27 grade celsius.