Incident şocant într-o localitate din Olt. Un poliţist a fost bătut cu bestialitate de patru indivizi. Aflat în misiune pentru a calma spiritele printre vecini, agentul a căzut chiar el victimă. Agresorii l-au lovit atât de tare încât i-au rupt piciorul

DISTRIBUIȚI

Incident şocant într-o localitate din Olt. Un poliţist a fost bătut cu bestialitate de patru indivizi. Aflat în misiune pentru a calma spiritele printre vecini, agentul a căzut chiar el victimă. Agresorii l-au lovit atât de tare încât i-au rupt piciorul şi l-au băgat în spital. În urma incidentului, trei persoane au ajuns după gratii, iar un minor a fost plasat sub control judiciar.

Un echipaj de poliţie a fost chemat în localitatea Spineni, din judeţul Olt, pentru a-i calma pe câţiva indivizi reclamaţi de vecini că fac scandal la o petrecere.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au fost şi ei atacaţi cu pietre, fiind avariată şi maşina echipajului. Doiagenţi au intrat chiar în curtea agresorilor în speranţa că îi vor putea linişti. Petrecăreţii erau însă în stare de ebrietate şi s-au năpustit asupra lor. Unuia dintre ei i-a fost rupt piciorul.

Indivizii au fost atât de violenţi încât poliţistul s-a văzut nevoit să se apere cu arma.

La faţa locului a ajuns apoi un alt echipaj care a anunţat faptele şi procurorilor. Trei indivizi au fost trimişi în arest pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar un minor a fost pus sub control judiciar pentru aceleaşi infracţiuni. Doi dintre agresorii arestaţi sunt cercetaţi penal şi într-un dosar de furt. Poliţistul bătut a ajuns la Spitalul Judeţean Slatina cu dublă fractură de tibie şi peroneu. Va avea nevoie de cel puţin 120 de zile de îngrijiri medicale, fiind transferat ulterior la un spital din Capitală. Anchetatorii vor desfăşura percheziţii la locul faptei şi domiciliile persoanelor implicate în scandal, baza acuzaţiilor fiind chiar filmuleţele făcute de petrecăreţi.