Incident grav în judetul Argeş. Un copil de 10 ani a fost grav rănit după ce piciorul i-a rămas înfipt într-o bucată de fier beton din curtea şcolii

DISTRIBUIȚI

Incident grav în judetul Argeş. Un copil de 10 ani a fost grav rănit după ce piciorul i-a rămas înfipt într-o bucată de fier beton din curtea şcolii. Profesorii au fost cei care au sunat la 112 şi au chemat medicii în ajutor. A fost nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare pentru ca micuţul să fie preluat şi transportat la spital. Acolo, medicii l-au pus pe elev direct pe masa de operaţie. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Episodul cutremurător a avut loc chiar în curtea şcolii din localitatea Merişani. Elevul se juca alături de colegii în pauza dintre ore, iar la un moment dat a lovit, din greşeală, cu piciorul capătul unei bucăţi din fier beton. Speriaţi, profesorii au sunat la 112.

La faţa locului a ajuns în scurt timp o ambulanţă, însă a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a tăia bucata din fier beton. Copilul a fost transportat la spital cu obiectul în corp, iar medicii au decis să îl extragă în sala de operaţie. Alături le-au fost şi pompierii care, ajutaţi de echipamente specifice, au reuşit să extragă bucata din fier.

Reprezentanţii şcolii unde s-a produs incidentul spun că, până acum, nimeni n-a observat bucata din fier beton, care ar fi apărut din senin în curtea instituţiei de învăţământ.

Inspectoratul Şcolar a deschis o anchetă în acest caz.