Incident extrem de grav într-un magazin alimentar din Arad, unde o vânzătoare a fost atacată de un necunoscut, cu o brutalitate ieşită din comun. După ce a înjunghiat-o, individul a furat banii din casa de marcat şi a fugit

DISTRIBUIȚI

Incident extrem de grav într-un magazin alimentar din Arad, unde o vânzătoare a fost atacată de un necunoscut, cu o brutalitate ieşită din comun. După ce a înjunghiat-o, individul a furat banii din casa de marcat şi a fugit. Tâlhăria a avut loc duminică dimineaţă, iar individul a fost prins de poliţişti după câteva ore la frontieră, când încerca să plece din ţară. Vă avertizez, urmează imagini foarte violente, care vă pot afecta emoţional.

Imaginile surprinse de camerele din interiorul magazinului îl arată pe atacator aşteptând parcă momentul potrivit. După câteva zeci de secunde, văzând că este singur în alimentară, individul îşi face curaj şi merge direct la vânzătoarea care avea de lucru în magazia din spate. Acolo, fără nicio solicitare, tâlharul o atacă violent. Victima, deşi foarte speriată s-a luptat pentru a-şi salva viaţa A reuşit să scape cu fuga.

Agresorul a mai zăbovit câteva secunde pentru a lua banii din sertarul casei de marcat, 940 de lei, după care s-a făcut nevăzut. Individul, un bărbat de 33 de ani din Iaşi, recent eliberat din Penitenciar, a fost prins în doar câteva ore, la frontieră.

Suspectul, Gheorghe Petru Baraş, a stat la audieri doar câteva minute, timp în care şi-a recunoscut fapta, iar poliţiştii de la Investigaţii Criminale l-au transportat la faţa locului, pentru reconstituire. (imagini aici 02,27)

Victima lui,  o femeie de 58 de ani, a fost internată în spital cu mai multe plăgi înjunghiate.

Atacatorul şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei.