Încheierea sezonului de schi în staţiunea rusească Soci a fost marcat printr-un eveniment inedit. 1200 de schiori în costume de baie au coborât simultan pe pârtie, astfel că performanţa lor a fost notată şi în Cartea Recordurilor

DISTRIBUIȚI

Încheierea sezonului de schi în staţiunea rusească  Soci a fost marcat printr-un eveniment inedit. 1200 de schiori în costume de baie au coborât simultan pe pârtie, astfel că performanţa lor a fost notată şi în Cartea Recordurilor.

Pe o vreme caldă, frumoasă, cu un soare care a strălucit cu putere, mii de schiori şi amatori de distracţie pe pârtie s-au reunit în Rusia, la Soci pe pârtia din Rosa Khutor, pentru a încheia sezonul de schi şi a marca începutul anotimpului cald. Sportivii au purtat doar costume de baie, aşa că, evident, doamnişoarele şi doamnele participante la coborârea pe schiuri sau placă au fost atracţia principală a evenimentului. Multe dintre ele nu au ratat ocazia pentru a-şi face fotografii care să strângă multe like-uri pe reţelele de socializare. Organizatorii s-au declarat mulţumiţi de numărul mare de participanţi….

Şi se pare că ideea a fost una bună, care s-a bucurat de un răspuns masiv în rândul tinerilor pasionaţi de ski.  În plus, coborârea simultană  a sportivilor costumaţi mai degrabă pentru o zi de plajă a atras atenţia reprezentanţilor Guiness Book. Aceştia au consemnat recordul care l-a doborât pe cel stabilit anul trecut când 1008 schiori în slip au coborât simultan pe pârtia din Rosa Khutor.