Incertitudine în cazul incendiului din clubul Bamboo. Autorităţile nu pot spune deocamdată dacă sunt sau nu persoane decedate

DISTRIBUIȚI

Incertitudine în cazul incendiului din clubul Bamboo. Autorităţile nu pot spune deocamdată dacă sunt sau nu persoane decedate. La puţin timp după izbucnirea flăcărilor, clădirea pur şi simplu s-a dărâmat, iar echipajele nu au mai avut timp să intervină. Căutările şi ancheta continuă şi la această oră.

Sute de tineri dansau alături de prieteni, pe o suprafaţă de peste trei mii de metri pătraţi, în momentul în care flăcările au izbucnit. Cei mai mulţi s-au îngrămădit imediat spre ieşirile de urgenţă. În tot acest timp, însă, focul se extindea.

După ce au fost evacuate câteva zeci de persoane, clădirea s-a prăbuşit în doar câteva minute, iar temerea autorităţilor este devastatoare.

În cele din urmă, toate focarele au fost stinse, dar din cauza fumului dens, ore bune, pompierii nu au putut continua cercetările.

Incendiul în clubul Bamboo s-a produs după aproximativ un an şi două luni de la tragedia din clubul Colectiv. Atunci, 64 de tineri şi-au pierdut viaţa.