Începutul de an vine cu reduceri substanţiale la biletele de avion şi pachetele city break. În ianuarie, reducerile ajung până la 60 la sută, în special pentru destinaţiile din Europa, însă, sunt companii aeriene care fac reduceri şi pentru destinaţii precum Asia, America sau Africa

DISTRIBUIȚI

Începutul de an vine cu reduceri substanţiale la biletele de avion şi pachetele city break. În ianuarie, reducerile ajung până la 60 la sută, în special pentru destinaţiile din Europa, însă, sunt companii aeriene care fac reduceri şi pentru destinaţii precum Asia, America sau Africa. Ianuarie, ca şi decembrie, este o lună în care activitatea pe aeroporturi este intensă. Pe aeroporturile Bucureştiului, traficul aerian din 2017, pe tot parcursul anului, a fost unul record.

Ianuarie este luna reducerilor pentru bilete de avion şi oferte city break. Preţurile încep de la 16 euro de persoană pentru un bilet de avion spre o destinaţie europeană şi de la 109 euro de persoană pentru un city break de trei zile.

Oferte reduse găsiţi şi pentru America, Asia sau Africa. De exemplu, pentru Asia puteţi găsi biletele de avion la 399 de euro.

Luna ianuarie este una aglomerată pe aeroporturile de peste tot. În România, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a înregistrat în anul 2017, pe cele două aeroporturi ale Capitalei – Henri Coandă şi Băneasa, un număr record de pasageri, traficul aerian fiind intens pe tot timpul anului.

Anul acesta se estimează că numărul pasagerilor va creşte la patru milioane.

Anul trecut, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a înregistrat venituri totale de 1,08 miliarde lei, cu 8,3% mai mult faţă de 2016, şi un profit brut de 389,7 milioane lei, cu 45% mai mult faţă de anul precedent.