Început de an cumplit pentru doi soţi, care erau să moară într-un accident produs pe o şosea din Arad. Autoturismul lor, înmatriculat în Anglia, a derapat şi a plonjat într-un canal

DISTRIBUIȚI

Început de an cumplit pentru doi soţi, care erau să moară într-un accident produs pe o şosea din Arad! Autoturismul lor, înmatriculat în Anglia, a derapat şi a plonjat într-un canal. Oamenii au ieşit singuri din maşina inundată şi au reuşit să scoată la timp şi câinele pe care îl aveau cu ei. Femeia a fost rănită şi a fost internată în spital.

Accidentul a avut loc aseară, în apropiere de localitatea arădeană Bocşig. Maşina în care erau cei doi soţi a derapat atât de brusc încât şoferul nu a mai putut să o redreseze.

Chemaţi imediat de martori, pompierii i-au găsit pe cei doi soţi lângă maşină. Ieşiseră singuri, imediat după ce au căzut în canalul de irigaţii. Apa rece ca gheaţa inundase deja interiorul, dar ei au reuşit să se salveze la timp.

Între timp, şoferul a rămas să dea declaraţii poliţiştilor.

Pe toată durata cercetărilor la faţa locului, unul dintre martorii accidentului a ţinut în braţelcâinele celor doi soţi. Bietul de el era extrem de speriat.   

Soţia şoferului a fost internată la spital, dar medicii au anunţat că rănile nu îi pun viaţa în pericol.