Incendiu violent la o şcoală din Covasna. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de cinci ore, noaptea trecută, la – 20 de grade Celsius

DISTRIBUIȚI

Incendiu violent la o şcoală din Covasna. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de cinci ore, noaptea trecută, la o temperatură de – 20 de grade Celsius. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit incendiul.

Flăcările au pornit de la acoperiş şi s-au extins cu repeziciune în întreaga clădire. Speriaţi, localnicii din Comandău au sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi un echipaj al pompierilor voluntari din Covasna.

Şcoala din lemn a fost mistuită de flăcări, însă din fericire nimeni nu a fost rănit. La ora la care a izbucnit vâlvătaia nicio persoană nu se afla în unitatea de învăţământ. Intervenţia, care a durat mai bine de cinci ore, a fost una grea pentru că pompierii s-au luptat cu flăcările la o temperatură de – 20 de grade Celsius. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au pompat încontinuu apă din pârâul care traversează localitatea.