Incediu puternic în Capitală! O casă cu etaj în care locuiau mai multe familii a luat foc. Pompierii, poliţiştii şi medicii s-au deplasat imediat la faţa locului

DISTRIBUIȚI

Incediu puternic în Capitală! O casă cu etaj în care locuiau mai multe familii a luat foc. Pompierii, poliţiştii şi medicii s-au deplasat imediat la faţa locului. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Deocamdată nu se ştie din ce cauză au izbucnit flăcările. A fost, însă, deschisă o anchetă, iar acum oamenii legii încearcă să stabilească de la ce anume a pornit totul.

Alarma s-a dat înainte de prânz. O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că acoperişul unei case arde.

Imobilul în care a izbucnit incendiul este situat în nordul Capitalei, în cartierul Dorobanţi, în zona Pieţei Charles de Gaulle. O familie locuieşte la parter, iar o alta la etajul 1. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cei care locuiesc la parter se află în vacanţă şi au aflat de la vecini că locuinţa lor a luat foc.

Când au auzit sirele maşinilor de pompieri şi poliţiie, cei care locuiesc în zonă au ieşit imediat afară să vadă ce s-a întâmplat.

Mobilizarea autorităţilor a fost rapidă şi impresionantă.

Unii au fost atât de surprinşi de modul în care s-a acţionat încât s-au oprit să facă câteva fotografii.

Casa în care a izbunict incendiul este veche. Unele persoane care stau în zonă spun că este posibil ca totul să fi plecat de la un scurt circuit. Deocamdată, însă, nu a fost stabilită cauza incendiului. Pe timpul intervenţiei, traficul în zonă a fost blocat mai bine de două ore.