În urmă cu trei ani locuia într-o garsonieră din Capială, era corporatist cu un salariu de o mie de dolari pe lună şi doar visa la cele mai frumoase locuri din lume. Astăzi, câştigă peste o sută de mii de dolari pe lună şi s-a întors recent din călătoria în jurul lumii care în urmă cu trei ani era doar un vis

DISTRIBUIȚI

În urmă cu trei ani locuia într-o garsonieră din Capială, era corporatist cu un salariu de o mie de dolari pe lună şi doar visa la cele mai frumoase locuri din lume. Astăzi, câştigă peste o sută de mii de dolari pe lună şi s-a întors recent din călătoria în jurul lumii care în urmă cu trei ani era doar un vis. A creat produs după produs şi aşa a intrat în rândul antreprenorilor de succes care vând pe cea mai mare platformă de comerţ online din lume. Ca Alex sunt şi alţi tineri care au ales acelaşi drum. Nu s-au speriat nici de munca pe care aveau să o depună până la reuşită şi nici nu s-au oprit când banii au început să vină tot mai mulţi de la o lună la alta. Astăzi şi-au împărtăşit poveştile de succes şi îi ghidează pas cu pas pe cei care vor să le urmeze drumul.

Alex îşi administrează afacerea de pe un şezlong din Bali, ori de pe plajele din Thailanda sau Brazilia. Îi place să călătorească şi spune că lumea este casa lui iar fiecare ţară este… o cameră. Am putea începe povestea lui Alex cu deja cunoscuta sintagmă „a fost odată ca niciodată”, însă ce a făcut el a fost să-şi lase haina de corporatist de-o parte şi să privească la oportunităţile de antreprenoriat. Se întâmpla acum trei, într-o banală garsonieră din Capitală.

Afacerile băieţilor creşteau într-o lună cât altele în jumătate de an. După patru luni lansau fiecare primul produs pe cea mai mare platformă de retail online din lume.

După prima lună de la listarea produsului pe cea mai mare platforma de retail online din lume, Alexandru câştiga deja triplu faţă de cât primea ca angajat într-o corporaţie.

Iar cu banii pe care îi câştigăm, Alex a reuşit să-şi îndeplinească visul. De 32 de luni călătoreşte în jurul lumii şi nu se opreşte.

Ca Alex sunt şi alţi tineri care au refuzat să rămână în zona de confort şi au pornit pe acelaşi drum.

Au dezvoltat produse în zona sportivă, iar ceea ce fac, fac bine iar se vede în cifrele din fiecare lună sau de la sfârşit de an.

Ca să le urmaţi exemplul, trebuie mai întâi de toate să faceţi ceva muncă de cercetare proprie şi să vedeţi care este cererea, ce se vinde pe piaţă, să vă daţi seama în ce zonă a produselor vreţi să vă axaţi şi să aduceţi pe piaţă ceva mai bun decât ce există în acest moment pe piaţă. Iar China este ţara unde puteţi găsi cu uşurinţă parteneri pentru producţie astfel încât să vă puneţi ideile într-o linie clară.