În urmă cu o lună vă prezentam cazul lui David, un băieţel în vârstă de patru ani care şi-a petrecut toată viaţa prin spitale. Suferă de paralizie cerebrală infantilă şi ca să se poată face bine are nevoie de câteva transfuzii cu celule stem. Tratamentul costă 42.000 euro, mult peste posibilităţile materiale ale familiei

DISTRIBUIȚI

În urmă cu o lună vă prezentam cazul lui David, un băieţel în vârstă de patru ani care şi-a petrecut toată viaţa prin spitale. Suferă de paralizie cerebrală infantilă şi ca să se poată face bine are nevoie de câteva transfuzii cu celule stem. Tratamentul costă 42.000 euro, mult peste posibilităţile materiale ale familiei. Cu ajutul dumneavoastră s-a strâns deja o mare parte din sumă, iar acum familia mai are nevoie de 14.000 euro pentru tratamentul micuţului. De fiecare dată aţi reuşit să faceţi minuni, iar astăzi vă rugăm să ne fiţi din nou alături.

Are doar 4 ani, iar viaţa lui se împarte între casă şi spital. Problemele de sănătate au apărut încă de la naştere, când medicii au sesizat că are picioruşul strâmb. A fost operat, dar problemele au continuat. Medicii au descoperit din analizele RMN efectuate, că David suferea de paralizie cerebrală infantilă. De atunci, când David avea doar 7 luni, au urmat zile de coşmar. Cu ajutorul unei asociaţii, părinţii au descoperit că medicii din Turcia îl pot salva pe micuţ cu ajutorul unor transfuzii cu celule stem şi a unor şedinţe intense de kinetoterapie.  Costul total al tratamentului,

Din fericire, din acestă sumă s-au strâns deja mai bine de jumătate, iar David a făcut deja primul transplant. Acum mai este nevoie de 14.000 euro pentru ca băiatul să se facă bine.

Împreună putem face minuni. Aşa că, dacă vreţi să contribuiţi la vindecarea micuţului o puteţi face printr-un simplu SMS trimis cu textul „DAVID” la numărul de telefon 8832. Doar aşa el va putea afla ce înseamnă o viaţă normală.