În ultima zi de concediu, toţi cei care şi-au petrecut Revelionul la munte au stat numai pe pârtie. Au vrut să profite de ultimele ore de distracţie, pentru că de mâine reîncep serviciul

DISTRIBUIȚI

În ultima zi de concediu, toţi cei care şi-au petrecut revelionul la munte au stat numai pe pârtie! Au vrut, probabil, să profite de ultimele ore de distracţie, pentru că de mâine reîncep serviciul şi cine ştie când vor mai ajunge să schieze. La Rânca, în judeţul Gorj, a fost atât de aglomerat, încât cu greu îţi mai putea găsi un culoar numai al tău. Iar acum, spre seară, tot furnicarul s-a mutat pe şosele.

Chiar dacă zăpada nu a fost suficientă şi chiar dacă pe pârtie nu au fost chiar cele mai bune condiţii de schiat, turiştii s-au declarat mulţumiţi. O fi rămas efectul euforiei de revelion, sau poate oamenii s-au bucurat cât au putut de mult de ultima zi de vacanţă. Oricum, reclamaţii au fost puţine.

În acest timp, la baza pârtiei şi în parcări, alţi turişti încercau să ajungă să testeze zăpada. Misiune aproape imposibilă, din cauza aglomeraţiei. Numai pentru un ceai sau un vin fiert au aşteptat la cozi interminabile.

Şi mulţi au făcut la fel, pentru că de mâine reîncep lucrul. Ceea ce i-a făcut să răsufle uşuraţi pe salvamontiştii care, în aceste zile, nu prea au avut timp de relaxare.

Cabanierii spun că, în acest moment, încă mai au camerele ocupate.

Pentru petrecerea de revelion, în staţiunea Rânca au fost peste 7000 de turişti.