În timp ce vedetele rămase în ţară se luptă cu nămeţii, altele au plecat spre meleaguri exotice. Destinaţia preferată a divelor noastre: Thailanda!

DISTRIBUIȚI

În timp ce vedetele rămase în ţară se luptă cu nămeţii şi cu gerul năpraznic, altele au plecat spre meleaguri exotice.Destinaţia preferată a divelor noastre: Thailanda!  Odată ajunsă acolo, Alexandra Stan nu a mai rezistat şi a făcut plajă… topless!

Alexandra Stan face furori pe plajă în Thailanda, unde s-a expus topless în văzul tuturor. Artista se relaxează într-o vacanţă exotică, asta după ce a muncit pe brânci, căci toată luna decembrie a fost plină de concerte. Cântăreaţa şi-a luat şi iubitul cu ea, pe Bogdan Stăruială, cu care se sărută pasional pe plajă.

Nici nu au trecut bine zilele Crăciunului, că Laura Cosoi s-a trezit şi ea cu un dor nebun de Asia. Şi-a făcut repede bagajul, şi-a luat soţul de mână şi s-au îndreptat spre aeroport, cu destinaţia Thailanda.

Laura Cosoi, sursa lauracosoi.ro

„Sunt cocoţată în patul super comod, înconjurată de un baldachin alb, care mă fereşte de ţânţari, dar nu şi de cântecul naturii, mirosul mării sau umezeala tipică climei tropicale. Ne-am acomodat repede şi cu fusul orar, dar şi cu acea căldură umedă care, în prima zi, îmi lipea hainele de mine şi îmi ondula părul, cucerindu-l pe soţ”, a scris Laura Cosoi, pe blogul ei.

Delia Matache se află şi ea într-o binemeritată vacanţă, alături de soţul ei, Răzvan Munteanu. Cântăreaţa a părăsit România chiar în prima zi a anului 2017 şi a ales să se tot plimbe prin Asia, unde va sta mai bine de trei săptămâni. Delia s-a răsfăţat cu rodii, lapte de cocos, cu crabi fierţi, dar şi cu peşte.

Delia a avut surpriza să dea nas în nas pe tărâm asiatic cu fosta solistă a trupei Mandinga, Elena Ionescu. Bruneta a ales ca destinaţie oraşul Chiang Mai din Thailanda. Alături de prieteni, a închiriat scutere şi a explorat străduţe înguste, locuri exotice şi restaurante cochete. Elena şi-a încântat fanii cu imagini sexy în costum de baie.