În România Europeană a anului 2017, o stradă aflată la o aruncătură de băţ de capitală a fost îngustată atât de mult încât orice intervenţie a echipajelor de pompieri sau salvare este practic imposibilă. Ba, mai mult decât atât, locatarii trebuie să iasă pe rând din case pentru a reuşi să străbată strada de nici 80 de centimetri lăţime ca să ajungă la strada principală

DISTRIBUIȚI

În România Europeană a anului 2017, o stradă aflată la o aruncătură de băţ de capitală a fost îngustată atât de mult încât orice intervenţie a echipajelor de pompieri sau salvare este practic imposibilă. Ba, mai mult decât atât, locatarii trebuie să iasă pe rând din case pentru a reuşi să străbată strada de nici 80 de centimetri lăţime ca să ajungă la strada principală. Apogeul penibilului a avut loc ieri, când cu trupul neînsufleţit al unei bătrâne a fost scăpat în noroi, în timp ce o echipă de pompieri se chinuia să-l ducă la maşină.

Nu mai puţin de 10 pompieri au fost chemaţi ieri pentru a scoate din casă sicriul cu trupul neînsufleţit al unei bătrâne. Strada era mult prea îngustă, aşa că sicriul s-a blocat în colţ.

Strada a devenit atât de îngustă încât nici poştaşul nu mai vrea s-o străbată, aşa că lasă toate facturile la prima casă

Se întâmplă în oraşul Voluntari, unde oamenii se luptă de aproape 20 de ani cu primăria pentru a avea condiţii normale de trai. Locatarii spun că o vecină a închis în mod abuziv strada pentru a-şi mări curtea.

Şi stâlpul de electricitate, dar şi contorul de gaze se află tot în curtea vecinei.

Vecinii susţin că reprezentanţii Primăriei au fost chemaţi de mai multe ori la faţa locului, însă nu au rezolvat problema.