În prag de iarnă, o familie întreagă a rămas fără un acoperiş deasupra capului. Vorbim despre patru persoane, printre care şi două fetiţe de 11 şi 12 ani. Locuinţa lor a ars complet într-un incendiu devastator, care a izbucnit noaptea, în timp ce oamenii dormeau

DISTRIBUIȚI

În prag de iarnă, o familie întreagă a rămas fără un acoperiş deasupra capului. Vorbim despre patru persoane, printre care şi două fetiţe de 11 şi 12 ani. Locuinţa lor a ars complet într-un incendiu devastator, care a izbucnit noaptea, în timp ce oamenii dormeau. Casa cu două camere s-a făcut scrum în doar câteva minute, iar toate lucrurile, adunate cu greu de-a lungul anilor, au fost înghiţite de flăcări. După tragedie, cele două fetiţe nu s-au mai putut duce la şcoală, pentru că au rămas fără rechizite, iar părinţii nu mai au bani să le cumpere altele noi.

Cele două fetiţe, Georgiana şi Andreea, dormeau când a izbucnit incendiul. Mama lor a apucat, însă, să le scoată din casă înainte ca focul să cuprindă camera în care se aflau. Cum s-au trezit, prima grijă a fetiţelor a fost să salveze din flăcări căţelul familiei.

Pompierii au sosit la câteva minute după apelul la 112. Însă flăcările au fost atât de puternice, încât s-au extins şi la locuinţele din jur.

Acum, oamenii locuiesc la o cunoştinţă, în localitatea Bragadiru, într-un spaţiu, însă, prea mic pentru atâtea persoane.

Ca să nu îi prindă iarna sub cerul liber, oamenii au cerut ajutor la Primăria Sectorului 5.

Ca să poată locui din nou în casă, familia Tache trebuie să o reconstruiască din temelii. Dacă doriţi să îi ajutaţi şi dumneavoastră, o puteţi face printr-un e-mail pe adresa focus@primatv.ro