În Lupeni, ieri a fost de serviciu un singur poliţist, la 30.000 de locuitori. În momentul în care a fost solicitat să intervină în trei locuri diferite în acelaşi timp, omul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul

DISTRIBUIȚI

Un poliţist a fost solicitat, să intervină, în trei locuri diferite în acelaşi timp. Drept urmare, a sunat la 112 şi a cerut ajutorul. Da, aşa funcţionează sistemul în România anului 2017 în unele zone. Unii ar spune că e de râs, alţii că e de plâns.Dar…în Lupeni este…ieri a fost de serviciu…un singur poliţist, la 30 de mii de locuitori. Aşa că…şi acesta s-a văzut nevoit să apeleze…tot la 112, după ce şi-a sunat şefii să-i informeze.

Poliţistul de la ordine publică s-a văzut nevoit să ceară ajutorul la 112 pentru că era depăşit de situaţie. Era la o grădiniţă unde avusese loc un presupus jaf în momentul în care a fost solicitat să mai meargă la alte două cazuri. Înainte, însă, să apeleze numărul unic de urgenţă şi-a sunat şefii în speranţa că îi vor trimite întăriri.

Până la urmă, i-au sărit în ajutor colegii de la Poliţia Locală.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara a declarat că a trimis suplimentări. În realitate, însă, acestea nu au ajuns niciodată la poliţistul suprasolicitat.

Pe localnici nu îi miră deloc situaţia creată.

După ce cazul a ajuns în atenţia presei, s-a deschis o anchetă internă la Poliţia Hunedoara pentru a se afla din ce motive s-a ajuns la o asemenea conjunctură.

Cazul demonstrează că în Lupeni siguranţa a 30 de mii de oameni stă în mâinile unui singur poliţist.