Împodobire cu bucluc în Baia Mare. Autorităţile au apelat la un buldoexcavator pentru a aşeza decoraţiunile în brad

DISTRIBUIȚI

Împodobire cu bucluc în Baia Mare. Este pentru prima dată când locuitorii din satul Lemniu au parte de un brad imens de Crăciun. Pentru că pomul are o înălţime de nouă metri, scara pregătită de autorităţi pentru a-l împodobi s-a dovedit… ineficientă. Aşa că, autorităţile au apelat la un buldoexcavator pentru a aşeza decoraţiunile în brad. Ce-a ieşit, vedeţi chiar acum.

Montaj funny cu buldoexcavatorul şi bradul

Bucurie mare pe locuitorii din satul Lemniu. Autorităţile au adus în centrul localităţii un brad înalt de nouă metri. Cât ai zice peşte, muncitorii şi localnicii au trecut la împodobitul pomului bogat. Au adus o scară pentru a ajunge în vârf. Nu mică le-a fost mirarea când au observat că scara nu este suficient de înaltă. Inventivi, oamenii au găsit o soluţie de moment. Au scos din ţiplă buldoexcavatorul proaspăt achiziţionat de primăria din Letca şi l-au pus la treabă.

Cu multă răbdare şi voinţă, muncitorii au reuşit să ajungă în vârf şi au împodobit bradul care va trona falnic în mijlocul satului. Cu siguranţă, şoferul buldoexcavatorului îşi va aminti această zi întreaga viaţă. Ultima misiune pe acest an a fost una festivă.

După ce au ajutat la împodobirea bradului, localnicii au pus de-o petrecere. Spectacolul a început cu câteva colinde interpretare de copiii din sat.