Împăratul Iulian a fost înmormântat! Iar cu numai o oră înainte de începerea funeraliilor, fiul său cel mare a fost numit împăratul Iulian al II-lea şi a fost încoronat

DISTRIBUIȚI

Împăratul Iulian a fost înmormântat! Iar cu numai o oră înainte de începera funeraliilor, fiul său cel mare a fost numit împăratul Iulian al II-lea şi a fost încoronat. Aseară, consiliul coroanei a decis ca el să fie cel care să ducă mai departe misiunea tatălui său, deşi la început toată lumea era reticentă în ceea ce îl priveşte: era plecat de prea mulţi ani în Statele Unite şi se înstrăinase prea tare de valorile neamului.

Aseară, după ora 20, membrii consiliului Coroanei l-au ales pe Iulian Rădulescu al 2-lea.
Chiar şi aşa, decizia a fost luată. Iar de acum el este noul autointitulat împărat al romilor de pretutindeni. A fost încoronat înainte de înhumarea tatălui său.

Interesantă este viziunea proaspătului înoronat, care consideră că ura dintre romi şi români nu are niciun sens.
Întors după 30 de ani din SUA, unde făcea afaceri cu camioane, Iulian Rădulescu a promis că se va stabili definitiv în România, cu tot soţia şi cu fiica, pentru a putea conduce mai bine etnia. Până atunci, va fi ajutat de fratele lui mai mic, Sorin. Amândoi i-au stat tatălui la căpătâi, pe toată durata înmormântării.
Slujba a fost oficiată de pastorul Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor de pretutindeni.