Impact devastatator în Dâmboviţa. O asistentă a fost rănită după ce ambulanţa cu care transporta un copil la spital a fost izbită puternic de o maşină. Din fericire, nici copilul bolnav şi nici mama care îl însoţea nu au fost răniţi în impact

DISTRIBUIȚI

Impact devastatator în Dâmboviţa. O asistentă a fost rănită după ce ambulanţa cu care transporta un copil la spital a fost izbită puternic de o maşină. Din fericire, nici copilul bolnav şi nici mama care îl însoţea nu au fost răniţi în impact. Drumul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

Ambulanţa se îndrepta către Spitalul din Titu în momentul impactului. Salvarea transporta un copil cu febră mare, însoţit de mama lui. În dreptul localităţii Braniştea, autospeciala de prim ajutor a fost izbită în plin de un alt autoturism. Şoferul maşinii ar fi încercat să evite la rândul lui un alt autoturism al cărui şofer se angajare într-o depăşire periculoasă.

Asistenta de pe ambulanţă a fost rănită uşor în urma impactului. Din fericire, atât copilul pe care îl transporta la spital cât şi mama lui au scăpat ca prin minune… fără nicio zgârietură. Cel mic a fost preluat de o altă ambulanţă şi transportat la spital.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz şi urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea impactului.