Imagini scandaloase au ajuns să facă înconjurul internetului. Un grup de tineri din Oradea a vandalizat un tramvai, iar apoi s-au filmat şi s-au lăudat cu isprava lor pe internet. În urma imaginilor apărute, poliţiştii au deschis o anchetă

DISTRIBUIȚI

Imagini scandaloase au ajuns să facă înconjurul internetului. Un grup de tineri din Oradea a vandalizat un tramvai, iar apoi s-au filmat şi s-au lăudat cu isprava lor pe internet. În urma imaginilor apărute, poliţiştii au deschis o anchetă.

Un tânăr orădean a fost filmat în timp ce se plimba nestingherit cu bicicleta printr-un vagon de tramvai, în timp ce o fată care îl însoţea fuma în mijlocul de transport public. În videoclip se poate observa cu adolescentul forţează banchetele tramvaiului, până când le distruge. Faptele acestuia au fost încurajate de cea care îl filma:

Protagoniştii actului de distrugere sunt un orădean de doar 18 ani şi o adolescentă în vârstă de 16 ani. Imaginile au fost publicate pe o reţea de socializare de cea din urmă.

Reprezentanţii societăţii de transport local au confirmat actul de vandalism, cu precizarea că astfel de evenimente sunt din ce în ce mai dese:

Totodată, acesta a precizat că vor face plângere la poliţie împotriva făptaşilor şi vor lua măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se mai întâmple În medie, cinci tramvaie sunt vandalizate lunar, în Oradea.