Imagini revoltătoare au fost surprinse în Spitalul Judeţean Tulcea! Un pacient a fost filmat întins pe jos, în hol, fără ca vreun cadru medical să îi acorde vreun ajutor

DISTRIBUIȚI

Imagini revoltătoare au fost surprinse în Spitalul Judeţean Tulcea! Un pacient a fost filmat întins pe jos, în hol, fără ca vreun cadru medical să îi acorde vreun ajutor. Ba mai mult, o infirmieră care spăla pe lângă el cu mopul a fost deranjată că cineva a filmat totul. Şeful ei, managerul spitalului, a declarat că bărbatul este un acoolic şi un drogat, care are în total peste 120 de prezentări la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Aceste imagini au fost filmate joi, după ora 16. Pacientul fusese adus la spital cu ambulanţa şi predat medicilor de la UPU. A fost evaluat şi catalogat o urgenţă minoră, aşa că a fost rugat să aştepte pe hol…

În timp ce infirmiera spăla pe jos, cu mopul, pacientul se tot rostogolea. Iar în momentul în care femeia şi-a dat seama că totul este filmat, a cerut imediat cameramanului de ocazie să oprească înregistrarea.

Pacientul este cunoscut de cadrele medicale din Spitalul Judeţean. Omul are 29 de ani şi se pare că a vrut de mai multe ori a vrut să se sinucidă.

Totuşi, acesta nu este un motiv ca infirmiera filmată că ştergea podeaua în jurul lui să aibă aceasta atitudine. Tocmai de aceea, managerul spitalului a declanşat o anchetă internă.