Imagini incredibile au fost suprinse la o şcoală din Târgu-Jiu. Mai mulţi tineri au transformat curtea instituţiei de învăţământ într-un circuit de drift şi au testat limitele maşinilor pe care le conduc.Tinerii teribilişti transformaţi în piloţi de ocazie s-au dat în spectacol în faţa colegilor

DISTRIBUIȚI

Imagini incredibile au fost  suprinse la o şcoală din Târgu-Jiu. Mai mulţi tineri au transformat curtea instituţiei de învăţământ într-un circuit de drift şi au testat limitele maşinilor pe care le conduc.Tinerii teribilişti transformaţi în piloţi de ocazie s-au dat în spectacol în faţa colegilor şi asta nu a fost tot. Au pus viaţa unui minor în pericol, după ce l-au luat în maşină. În ciuda imaginilor evidente, conducerea şcolii neagă întreaga întâmplare.

În imaginile suprinse de unul dintre tineri se vede cum doi şoferi fac drifturi cu maşinile pe terenul de fotbal al unui liceu din Târgu-Jiu. Şi asta nu este tot. Mai mulţi elevi asistă încântaţi la întreaga aventură periculoasă. La un moment dat, unul dintre piloţii de ocazie, aclamat de public, acceptă să ia în autoturism un minor.

Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare şi au ajuns până la şefii Inspectoratului Şcolar, care au demarat o anchetă.

Conducerea şcolii neagă acuzaţiiile şi spune că elevii au luat parte, de pe margine, la un test auto făcut de maistrul autorizat al liceului.

Potrivit legii, testarea unui autoturism se face doar de către persoane autorizate, iar în momentul testului nu este permis accesul minorilor.

În urma audierilor, poliţiştii pot întocmi dosar penal pe numele şoferilor teribilişti pe motiv că au au pus în pericol viaţa minorului.