Imagini de o cruzime inimaginabilă au fost surprinse de un călător în gara din Milova, în judeţul Arad. Un şef de tren, în uniformă, ajutat de doi tineri, loveşte cu brutalitate un călător pentru că acesta nu avea bilet. Şi mai şocant este că, după ce îşi agresează victima, cei 3 urcă liniştiţi în tren, iar omul rămâne leşinat pe betonul peronului

DISTRIBUIȚI

Imagini de o cruzime inimaginabilă au fost surprinse de un călător în gara din Milova, în judeţul Arad. Un şef de tren, în uniformă, ajutat de doi tineri, loveşte cu brutalitate un călător pentru că acesta nu avea bilet. Şi mai şocant este că, după ce îşi agresează victima, cei 3 urcă liniştiţi în tren, iar omul rămâne leşinat pe betonul peronului. Imaginile surprinse de un martor care circulă şi el cu trenul 2028 Timişoara – Simeria nu au nevoie de prea multe explicaţii: călătorul fără bilet este tras jos din tren de către un tânăr, încurajat de şeful de tren. Bărbatul în uniformă, care ar trebui să fie garantul siguranţei în vagoanele CFR, fluieră de plecare, însă cel dat jos caută să urce din nou în tren şi chiar gesticulează, aparent agresiv către CFR-ist, lucru care îl scoate din sărite pe oficial. Este momentul în care „şeful” amână plecarea trenului şi coboară să îi dea călătorului o lecţie, aplicându-i acestuia mai multe lovituri. Simultan, din tren vin şi complicii săi, o tânără şi un băiat, care lovesc şi ei victima cu picioarele, lăsându-l pe om în stare de inconştienţă, pe peronul gării.

Filmarea se opreşte, trenul pleacă, iar victima rămâne acolo până când cineva decide că este cazul să cheme o ambulanţă. După un timp, omul este luat de un echipaj de la „Salvare” şi dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din municipiul Arad. Ajunsă la spital, victima primeşte îngrijiri medicale, după care este lăsată să plece. Între timp, poliţia a început o anchetă.

Colegii agresorului în uniformă au crezut, iniţial, că victima nu a fost bătută.

Imaginile l-au convins, însă, pe colegul agresorului că incidentul a fost unul revoltător. Împiegatul a recunoscut că şeful de tren nu a procedat bine, lovind cu violenţă un călător doar pentru că nu a avut bilet.

Mai mult, conducerea CFR şi-a cerut scuze public pentru situaţia reprobabilă, incriminând ferm  comportamentul bătăuşului.

Dacă CFR-ul l-a concediat, poliţia nu poate face prea multe. Conform anchetatorilor, conductorul şi cei 2 complici ai săi nu vor păţi nimic, pentru că victima, care a acuzat doar dureri la nivelul unui picior, nu a dorit să depună plângere. Astfel, după identificarea şi audierea bătăuşilor, dosarul va fi clasat.