Imagini de groază în această dimineaţă pe o plajă din Mamaia Nord. Doi porci mistreţi au fost găsiţi fără suflare pe nisip. Descoperirea a fost făcută de un trecător care a alertat autorităţile. Cel mai probabil, sălbăticiunile au fost sfâşiate de o haită de câini maidanezi

DISTRIBUIȚI

Imagini de groază în această dimineaţă pe o plajă din Mamaia Nord. Doi porci mistreţi au fost găsiţi fără suflare pe nisip. Descoperirea a fost făcută de un trecător care a alertat autorităţile. Cel mai probabil, sălbăticiunile au fost sfâşiate de o haită de câini maidanezi. Ore bune cele două animale au stat pe plajă până când autorităţile sanitar-veterinare le-au ridicat ca să le ducă la un incinerator. De unde vin şi cum au ajuns acolo, e încă un mister pentru constănţeni, iar părerile sunt împărţite.

Un angajat al unei companii de gaze, care verifica instalaţiile din zonă, a găsit animalele moarte.

Imaginea incredibilă i-a surprins pe muncitorii din zonă. Întrebarea care stă acum pe buzele tuturor, este „de unde au venit cei doi mistreţi morti?”

În urma sesizărilor, leşurile au fost ridicate de echipele de la Apele Române pentru a fi incinerare

Nu este prima apariţie de acest fel la Constanţa. În luna iulie, un mistreţ a rămas blocat în canalizarea oraşului Constanţa. Autorităţile afirmau atunci că ar mai fi alţi trei mistreţi între Mamaia Nord şi Năvodari. Habitatul lor af fi fost distrus de un proiect imobiliar.