Imaginea Bucureştiului blocat de nămeţi a devenit virală pe Internet. În imposibilitatea de a merge pe trotuare ori cu mijloacele de transport în comun, bucureștenii au ales metroul unde au stat ca sardele. Alţii au tranformat mersul în capitală într-o cursă de biatlon

DISTRIBUIȚI

Imaginea Bucureştiului blocat de nămeţi  a devenit virală pe Internet. Mai ales că, în imposibilitatea de a merge pe trotuare ori cu mijloacele de transport în comun, au ales metroul unde au stat ca sardele. Alţii, mai inventivi, au tranformat mersul în capitală într-o cursă de biatlon.

Zăpadă căzută peste noapte a blocat cu totul capitala.  Din cauza nămeţilor care au atins pe trotuare chiar mai mult de un metru, oamenii au fost nevoiţi să meargă alături de printre maşini, pe şosea, acolo unde utilajele de deszăpezire au înlăturat cât de cât neaua.

Din cauza stratului mare de zăpadă, mulţi nu au mai avut timp să-şi deszpezească maşinile, aşa că au apelat la mijloacele de transport în comun. Călătoriile au fost însă cu peripeţii. Asta pentru că tramvaiele şi autobuzele au fost blocate în trafic ore în şir, iar pietonii au fost nevoiţi să aştepte în staţii sau să meargă pe jos.

Alţii au ales să meargă cu metroul în speranţa că lucrurile vor… sta altfel, dar s-au înşelat amarnic. S-a creat o adevărată îmbulzează, iar staţiile de metrou au devenit, la primele ore ale dimineţii, o mare de oameni.

Unii, mai inventivi, s-au bucurat de stratul gros de zăpadă şi… au ieşit din case cu schiurile şi au transformat străzile Bucureştiului în adevărate pârtii.