Ieri au fost opriţi în trafic şi săltaţi de mascaţi, iar astăzi au ajuns autori de accident. Este povestea a doi tineri care se plimbau cu maşina prin Piteşti atât de haotic încât cineva a sunat la 112 şi a anunţat că şoferul e beat

DISTRIBUIȚI

Ieri au fost opriţi în trafic şi săltaţi de mascaţi, iar astăzi au ajuns… autori de accident. Este povestea a doi tineri care se plimbau cu maşina prin Piteşti atât de haotic încât cineva a sunat la 112 şi a anunţat că şoferul e beat si trebuie oprit înainte de a accidenta pe cineva! După ce au fost eliberaţi, doar o zi le-a trebuit ca sa îşi dea iar în petic.

Poliţiştii din Piteşti au fost sesizaţi ieri că un şofer circula haotic dintr-o parte în alta a străzii. De frică să nu facă accident, trecătorii au chemat imediat Poliţia să-l oprească pe şoferul teribilist. Însă, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea… de pe stradă. Oamenii legii i-au făcut semn tânărului, care se afla în maşină cu alţi doi prieteni, să oprească, însă acesta a refuzat. A urmat o urmărire ca în filme, în care au intervenit mascaţii, care au reuşit într-un final să-l oprească şi să-i reţină pe toţi trei. Pentru că era incoerent, şoferului şi i s-a făcut alcooltestul, dar… surpriză! Rezultatul a fost negativ, aşa că i s-au recoltat probe de sânge.

După ce au fost eliberaţi, doar o zi le-a fost suficientă ca să calce din nou strâmb.  La numai 24 de ore, aceeaşi maşină, culmea, în acelaşi loc şi …cu aceiaşi protagonişti –  doi tineri de 25, respectiv 21 de ani au intrat într-un stalp şi într-un gard din beton, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Pentru că au refuzat să iasă din maşină s-a crezut ca sunt încarceraţi şi a fost chemată descarcerarea. Au fost scoşi însă cu forţa de poliţişti şi, la fel ca în ziua precedentă… bărbaţii abia se ţineau pe picioare.

Celălalt pasager al maşinii s-a rănit şi a fost dus la spital, însă are răni care nu ii pun viaţa în pericol. Şoferul s-a ales cu dosar pentru vătămare corporală din culpă şi riscă să ajungă după gratii.