Iarna grea care s-a abătut asupra românilor şi temperaturile scăzute au făcut victime şi în rândul vedetelor. Unele au cazut pe gheaţă, altele sunt bolnave de gripă

DISTRIBUIȚI

Iarna grea care s-a abătut asupra românilor şi temperaturile scăzute au făcut victime şi în rândul vedetelor. Unele au cazut pe gheaţă, altele sunt bolnave de gripă. Şi de parcă asta nu era de ajuns, unele sunt internate în spital. Aflaţi acum cine sunt păţiţii care au început anul cu stângul!

Începutul de an nu a fost prea bun pentru Mioara Roman. Fosta consoartă a lui Petre Roman s-a pricopsit cu o viroză severă, care de aproximativ o lună o ţine la pat. A slăbit, doarme cu pastilele sub pernă şi a fost nevoită să abandoneze cursurile de limbă arabă pe care le predă la o universitate din Bucureşti.
„Nu am fost niciodată atât de bolnavă. Fac 77 de ani în aprilie, dar eu nu am avut viroză în viaţa mea. Au început să mă doară muşchii, spatele, să fac febră, apoi am început să tuşesc. Au venit medicii acasă, mi-au dat tot soiul de medicamente, am avut în permanenţă o persoană care m-a ajutat. Sărbătorile le-am petrecut în pat”, a declarat aceasta, pentru click.ro

Colac peste pupăză, zilele trecute Mioara a aflat că mariajul fiicei sale, Oana, ar putea să se destrame, veste care a dat-o cu totul peste cap.

Nici Oana Lis nu e prea bine. E internată în spital, acuzând probleme de sănătate la o ureche. Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, nu doar că şi-a vizitat soţia, dar a şi dormit alături de ea în spital, pentru a-i ridica moralul. „A venit Viorel în vizită la spital la baba lui!”, a făcut blonda haz de necaz pe o reţea de socializare.

„Oana face perfuzii… undeva i s-a spart un vas la nivel de ureche şi va rămâne internată câteva zile. Am dormit cu ea la spital „, a spus fostul edil al Capitalei, pentru click.ro.

Nici pentru Nicu Alifantis anul 2017 nu a început bine. Cântăreţul a ajuns pe masa de operaţie şi a suferit o intervenţie chirurgicală.
„A fost C5-C7 şi nu e vorba de o mutare de şah, ci una de cervicală. De la o anumită vârstă, ambalajul ne-ncurcă, începe să scârţâie, asta e!”, a anunţat acesta pe o reţea de socializare.

Elena Merişoreanu a făcut o infecţie dureroasă la ochi şi a fost operată de medicul Monica Pop.
„M-am operat de nevoie. Operaţia a durat 12 minute. Când m-am operat la ochiul drept mi-a spus doamna doctor să nu cânt aproape o lună, pentru ca nu aveam voie să mă machiez. A treia zi eu aveam spectacol. Recuperarea e mai dificilă. Eu nu mai vreau să port ochelari. Port ochelari de vreo 7 ani. Am făcut infecţie. Mă înţepau îngrozitor ochii, aşa că m-am dus”, a explicat vedeta, într-o emisiune tv.

Fiica lui Serghei Mizil a ajuns în spital, după ce a fost implicată într-un accident de maşină.
„Eu sunt uşurat că a scăpat cu viaţă. A avut leziuni grave la o mână. În primele zile au operat-o de trei ori, iar recent medicii au mai intervenit o dată. I-au amputat un deget, dar ea e puternică. E cu moralul sus şi vede partea pozitivă, că puteau să fie consecinţe mult mai grave. Eu abia mi-am mai revenit. Am fost şocat câteva zile”, a declarat Serghei Mizil, la o emisiune tv.

Gheorghe Turda a avut parte de ghinion chiar în prag de an nou; s-a accidentat la picior în propria curte, după ce a căzut pe gheaţă.
„S-a întâmplat în Ajun de an nou, eram la una din fete la Mogoşoaia şi primisem cadou nişte ghete de iarnă. Atât de bine mă simţeam în ele, dar am ieşit în curte şi am călcat pe singura porţiune unde era gheaţă şi am căzut. Nu e ruptură, dar mi-am luxat piciorul stâng. Ţin o orteză la picior încă o săptămână-două”, a declarat artistul, pentru click.ro.

Oana Zăvoranu are probleme cu maşinile. Querida şi-a „abandonat” în zăpada din faţa casei cele trei autoturisme de fiţe a căror valoare însumează 150.000 de euro. Nici Zăvo şi nici soţul ei, Alex Ashraf, nu s-au sinchisit să iasă să dea la lopată, iar bolizii Oanei zac sunt îngropaţi în nămeţi.