Horia Vîrlan a intrat în „cantonament” înaintea începerii filmărilor la Cireaşa de pe tort şi Mama mea găteşte mai bine. Maestrul bucătar se află la munte, unde se relaxează şi se bucură de zăpadă

DISTRIBUIȚI

Horia Vîrlan a intrat în „cantonament” înaintea începerii filmărilor la Cireaşa de pe tort şi Mama mea găteşte mai bine. Maestrul bucătar se află la munte, unde se relaxează şi se bucură de zăpadă. Şi asta ca să fie în formă maximă, pentru că în curând trebuie să le jurizeze pe vedetele autohtone care vor concura pentru premiul de cea mai bună gazdă. În plus, tot el va juriza, ca şi până acum, echipele venite la Mama mea găteşte mai bine, emisiunea culinară care va reveni pe micile ecrane, la Prima TV, cu un apetit crescut în a găsi noi talente casnice. Colegii mei de la Braşov TV l-au vizitat şi au văzut cum se relaxează. Priviţi! 

Horia Vîrlan a ales judeţul Covasna drept loc de relaxare pentru vacanţa de iarnă: de jur împrejur are munţi înalţi, păduri dese, pline de zapadă şi un aercu mult ozon.

Maestrul ştie să se răsfeţe: a ales un complex balneo, care-i oferă şi tratament care să-i întărească organismul dar şi proceduri balneoclimaterice.

După un astfel de tratament, îndrăgitul jurat se simte pregătit pentru un nou sezon al emisiunii  „Mama mea găteşte mai bine”, unde două echipe se înfruntă contracronometru. Tinerii gătesc, în timp ce mamele lor le dau indicaţii de pe margine, încercând să obţină împreună cel mai gustos preparat.

La fel se întâmplă şi la filmările pentru emisiunea „Cireaşa de pe tort”, unde mai multe vedete se întrec în abilităţi bucătăreşti. Concurenţii sunt urmăriţi la cumpărături, în bucătărie când gătesc, cum aşează masa şi, mai ales cum îşi tratează invitaţii.

Şi totuşi, vă-ntrebaţi ce manancă, aşa-i? După ultimul sezon în care a trebuit să guste de toate pentru toţi, maestrul a ales să-şi menajeze ficatul. Regimul alimentar şi-l stabileste singur, urmand desigur sfaturile specialiştilor.

Dacă vă-nchipuiţi că Horia Vîrlan scapă de jurizare în vacanţă, ei bine aflaţi că nu!

Noile sezoane din Cireaşa de pe tort şi Mama mea găteşte mai bine încep în primăvară.