Haos la sediile Birourilor Electorale Judeţene, unde sute de preşedinţi de secţii de votare aşteaptă să predea sacii cu buletine. De mai bine de 14 ore, stau la cozi parcă internimabile, flâmânzi şi nedormiţi

DISTRIBUIȚI

Încă mai e haos la sediile Birourilor Electorale Judeţene, unde sute de preşedinţi de secţii de votare aşteaptă să predea sacii cu buletine. Au mai bine de 14  ore de când stau la cozi parcă internimabile, flâmânzi şi nedormiţi. Vor primi, la final, câte 600 de lei, pentru munca depusă.

Sala Sporturilor din Galaţi pare mai de grabă o sală de aşteptare. Aici a fost organizat biroul electoral judeţean din Galati, aşa că imediat după ce s-au închis urnele ea s-a umplut cu oameni nerăbdători să predea documentele. Pe la prânz, unii doborâţi de oboseală s-au culcat pe saci.

De vină pare să fi fost softul Direcţiei de Statistică, cel care a preluat foarte greu datele.

Şi la Caraş Severin a fost aglomeraţie mare. Pe scările sediului Biroului Electoral Judeţean, sute preşedinţi de secţii de votare au stat în frig şi s-au îngrămădit ore în şir.

Mai multe persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Reşiţa,  fiind luate de la coadă cu ambulanţele.