Greva CFR i-a lăsat pe unii călători pe drumuri. La Arad, mecanicul unui tren privat a oprit garnitura în… câmp, deşi mai erau doar 10 kilometri până la destinaţie

DISTRIBUIȚI

Greva CFR i-a lăsat pe unii călători pe drumuri. La Arad, mecanicul unui tren privat care circula pe ruta Brad- Arad a oprit garnitura în… câmp! Mai erau 10 kilometri până la destinaţie, dar pur şi simplu a refuzat să mergă mai departe. Astfel, călătorii, cărora oricum nu li s-a dat nicio explicatie, au luat-o pe jos spre oraş, în timp ce bătrânii şi cei bolnavi au rămas în trenul oprit în plin câmp.

Trenul care avea ruta Brad-Arad şi care aparţinea unui operator privat, a intrat şi el în grevă. A fost oprit de către reprezentanţii CFR în zona localităţii Utviniş, la aproximativ 10 kilometri de destinaţie.

Dupa două ore de aşteptare, majoritatea celor care se aflau în vagoane au ales să plece spre oraş, pe jos.

Unii, însă, nu au avut încotro şi au decis că e mai bine să aştepte, mai ales că printre ei se numărau şi persoane bolnave.

Călătorii, care nu au primit nicio explicaţie de la conductori sau controlori, şi-au dat singuri seama că au rămas izolaţi, în câmp, din cauza grevei ceferiştilor.

În apropiere de locul în care a fost oprit trenul, la halta Utviniş, alţi călători aşteptau dezarmaţi trenul care nu mai venea.

Unii dintre călătorii afectaţi, care au fost lăsaţi în câmp, deşi aveau biletele cumpărate, au promis că îşi vor face timp să ceară despăgubiri.