Grave acuzaţii aduse unui medic de la Spitalul Judeţean Argeş. O femeie de 34 de ani din Piteşti susţine că viaţa ei a devenit un adevărat coşmar după operaţia de cezariană la care a fost supusă anul trecut. Asta pentru că a mai suportat alte şase intervenţii chirurgicale pentru închiderea operaţiei

DISTRIBUIȚI

Grave acuzaţii aduse unui medic de la Spitalul Judeţean Argeş. O femeie de 34 de ani din Piteşti susţine că viaţa ei a devenit un adevărat coşmar după operaţia de cezariană la care a fost supusă anul trecut. Asta pentru că a mai suportat alte şase intervenţii chirurgicale pentru închiderea operaţiei. Mai mult, doctorii din Bucureşti i-au spus că în spital a contactat o infecţie. Medicul acuzat nu a putut fi contactat pentru a-şi expune punctul de vedere. Atenţie, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Manuela a dus o viaţă normală până acum un an, când totul în jurul ei s-a prăbuşit.

Totul a început cu fix un an în urmă, pe 5 noiembrie 2016, într-o seară ploioasă de sâmbătă, când femeia s-a dus la spital să nască. Nici acum, când micuţul ei împlineşte un an, tânăra mamă nu-şi poate strânge pruncul la piept.

În timpul cezarianei, a simţit că ceva nu era în regulă, însă medicul a asigurat-o că totul este sub control. După operaţie, femeii i se tot

făcea rău, însă asistenta de la maternitate nu putea face faţă cererilor de pe secţie.

Calvarul tinerei mame a continuat acasă. Operaţia a început să supureze, iar starea generală de sănătate s-a deteriorat. Acum este conectată la un aparat de drenaj. Abia săptămâna trecută medicii din Bucureşti au descoperit că tânăra plecase din spital cu o infecţie puternică.

Disperată, femeia i-a scris şi ministrului Sănătăţii.

Operaţia nu le-a răpit celor doi soţi doar fericirea şi viaţa frumoasă la care visau.