Goana prin oraş pentru cumpărăturile de Paşte…ne bagă în spital. Mai mult ca oricând, mulţi şoferi uită regulile de circulaţie şi ajung victimele propriei inconştienţe

DISTRIBUIȚI

Goana prin oraş pentru cumpărăturile de Paşte… ne bagă în spital. În aceste zile, mai mult ca oricând, mulţi şoferi uită regulile de circulaţie şi ajung victimele propriei inconştienţe. În ultimele douăzeci şi patru de ore, numai în Capitală, au avut loc patruzeci de accidente rutiere. Unul dintre cele mai grave s-a produs în această după-amiază la marginea Bucureştiului. Două maşini s-au ciocnit violent, iar unul dintre şoferi a ajuns la spital cu răni la cap.

Ginerele acestui bărbat se află acum în grija medicilor după ce maşina pe care o conducea a fost implicată într-un accident grav pe Şoseaua Petricani din Capitală.

Cel de-al doilea bărbat implicat în accident are permis de conducere de numai opt luni. Însă, susţine că nu este deloc vina lui şi că a acordat prioritate aşa cum cerea legea.

Mai mult, spune că cel care se deplasa pe Şoseaua Petricani avea viteză.

Ambele maşini au fost avariate aproape în totalitate. La faţa locului, s-au deplasat şi pompierii, însă nu a fost nevoie de intervenţia lor. Poliţiştii au deschis un dosar pena iar imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă urmează să fie analizate pentru a se stabili cine este vinovat.