Gigi Becali şi-a executat pedeapsa de închisoare într-o vilă cu grădină. Este dezvăluirea incredibilă făcută chiar de omul de afaceri, transformat, de ieri, în apărătorul deţinuţilor

DISTRIBUIȚI

Gigi Becali şi-a executat pedeapsa de închisoare într-o vilă cu… grădină! Este dezvăluirea incredibilă făcută chiar de omul de afaceri, transformat, de ieri, în apărătorul deţinuţilor. Pentru că este, citez – un bun naţional, Becali a avut parte de…”dragostea” SRI, care ar fi decis ca el să fie încarcerat în asemenea condiţii. Ba mai mult, alături de el au stat 5 alţi deţinuţi care i-ar fi servit mâncarea, pe care omul de afaceri i-a comparat cu… nişte filipineze.

Gigi Becali şi-a adus astăzi aminte de perioada pe care a petrecut-o în închisoare. Este mult spus astfel, întrucât milionarul a avut parte de condiţii pe care puţini deţinuţi le-au avut vreodată.

Omul de afaceri susţine că totul ar fi  fost făcut la decizia Serviciului Român de Infromaţii.

Până la acest moment, SRI nu a vrut să comenteze declaraţiile lui Gigi Becali.

Iar afirmaţiile halucinante nu se opresc aici. Se pare că, în spatele gratiilor – dacă le putem spune aşa, Gigi Becali ar fi avut mai mulţi deţinuţi pe post de… servitori, care-i aduceau micul dejun.

Regimul pare, însă, să nu-i fi fost întru totul pe plac afaceristului.

Şi, pentru că a decis să devină apărătorul deţinuţilor de pretutindeni, Becali a mers astăzi la Parchetul General.

Becali a mai amintit şi de finul său, care execută o pedeapsă la penitenciarul Poarta Albă. Se pare că şi fostul acţionar al echipei Dinamo suferă de dor de casă şi e deprimat că nu este lăsat să meargă la botezul celui mai nou născut fiu.