Gigi Becali riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor. Totul după ce acesta a recunoscut că l-a ameninţat pe directorul Penitenciarului Jilava pe motiv că nu i-a aprobat o învoire vărului Victor Becali

DISTRIBUIȚI

Gigi Becali riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor. Sindicaliştii din Administraţia Penitenciarelor au cerut revocarea liberării condiţionate pentru patronul FCSB după ce acesta a recunoscut, într-o emisiune televizată, că l-a ameninţat pe directorul Penitenciarului Jilava pe motiv că nu i-a aprobat o învoire vărului Victor Becali. Aflat încă în perioada de supraveghere după liberarea condiţionată, Gigi Becali nu se teme de posibilitatea întoarcerii în închisoare.

Gigi Becali nu se dezminte şi poate ajunge la închisoare încă o dată. Supărat că vărul său Victor nu a primit o nouă învoire, finanţatorul FCSB a susţinut că l-a ameninţat pe directorul Penitenciarului Jilava. Sindicaliştii din Administraţia Penitenciarelor au reacţionat imediat şi au cerut revocarea eliberării condiţionate pentru latifundiar.

Revocarea liberării condiţionate este posibilă în cazul în care un deţinut eliberat condiţionat comite o nouă infracţiune în termenul de încercare.

Contactat telefonic de reporterii Focus Prima TV, Becali a spus că nu are motive să se teamă că va ajunge în spatele gratiilor.

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat în aprilie 2015, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare. Pedeapsa a fost rezultatul a trei condamnări definitive. Prima dintre ele, de trei ani de închisoare, a fost primită în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. La aceasta s-a adăugat un spor de şase luni după condamnările din dosarul Valiza şi cel în care a fost judecat pentru că i-a sechestrat pe cei care i-au furat maşina.