Gică Hagi a câştigat pentru prima dată titlul de campion al ţării, în faţa mult mai titratelor Steaua şi Dinamo. După ultimul meci din campionat, Hagi a dansat pe mese, a făcut dedicaţii şi a cântat în aromână

DISTRIBUIȚI

Regele a fost încoronat, trăiască regele! Gică Hagi, patronul şi antrenorul echipei Viitorul Constanţa, a câştigat pentru prima dată titlul de campion al ţării, în faţa mult mai titratelor Steaua şi Dinamo. Aşa că, după ultimul meci din campionat, victoria cu CFR Cluj, Hagi a făcut show la petrecerea Viitorului. A dansat pe mese, a făcut dedicaţii şi a cântat în aromână. În plus, fostul fotbalist a avut o cerere specială… să i se cânte piesa „De-ar şti cucul să vorbească”.

18 iunie 1996. Los Angeles. Hagi reuşeşte să marcheze golul meciului, după care apar instantaneu mişcările victoriei. Dansul celebrului fotbalist a devenit apoi marcă înregistrată a celui supranumit „Regele”.

21 de ani mai târziu, Hagi face din nou istorie, de această dată însă ca antrenor. Doar mişcările au rămas aceelaşi.

Viitorul a învins CFR Cluj cu 1 la zero şi a devenit campioana României, iar bucuria sportivilor a trecut orice limită. De pe gazon, sărbătoarea s-a mutat în vestiar. Toată lumea a cântat şi a dansat. S-a folosit chiar şi o portavoce pentru a se da tonul melodiilor.

Apoi, toţi jucătorii, în frunte cu Hagi, au aruncat echipamentele sportive şi au ajuns din vestiar direct în mijlocul lăutarilor. N-a mai durat mult şi petrecerea s-a încins, iar Hagi a dat tonul distraţiei. S-a urcat pe mese, a cântat de mama focului şi a dansat cât l-au ţinut picioarele.