Gest extrem după o decepţie în dragoste. Supărat că a fost părăsit de iubită, un bărbat din Mioveni şi-a dat foc în faţa poliţiştilor

DISTRIBUIȚI

Gest extrem după o decepţie în dragoste. Supărat că a fost părăsit de iubită, un bărbat din Mioveni şi-a dat foc în faţa poliţiştilor pe care îi chemase în locuinţa sa. Poliţiştii au reuşit să stingă flăcările care îi puneau viaţa în pericol bărbatului cu propriile lor haine, apoi au cerut ajutorul medicilor. Omul de 34 de ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi pe corp şi faţă, iar oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Bărbatul a mers ieri la o secţie de poliţie din Mioveni pentru a sesiza faptul că a fost părăsit de concubină. Astăzi, femeia l-a reclamat la poliţie pe fostul iubit pentru agresiuni. În timp ce aceasta era la audieri, fostul concubin a sunat la 112 şi a cerut ajutor. În momentul în care poliţiştii au ajuns la casa lui din Mioveni, acesta le-a cerut să îi aducă iubita înapoi.

Poliţiştii au reuşit să stingă flăcările cu propriile haine şi apoi au solicitat intervenţia medicilor.

Apropiaţii celor doi confirmă faptul că incidentul are la bază o poveste de dragoste încheiată de curând.

Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri de gradele 1 şi 2, pe corp şi pe faţă.

Bărbatul a fost stabilizat, iar medicii din Argeş încearcă să îl transfere la Bucureşti cu un elicopter SMURD. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.