Gălăgie mare pe scena PalatuluI Copiilor. Peste 1500 de micuţi s-au strâns la CONIL Fest pentru a transmite un mesaj de încurajare şi de susţinere pentru cei cu dizabilităţi

DISTRIBUIȚI

Gălăgie mare astăzi  pe scena PalatuluI Copiilor. Peste 1500 de micuţi s-au strâns la CONIL Fest pentru a transmite un mesaj de încurajare şi de susţinere pentru cei cu dizabilităţi.  Împreună, copiii au creat o lume a poeziei, a dansului, a cântecului şi a întrecerilor sportive. Însoţiţi de părinţi sau de prieteni, micuţii au fost încăntaţi la final de fanfara Jandarmeriei Române.

Aflat la cea de-a 15-a ediţie, Festivalul Integrării şi-a propus să aducă pe aceeaşi scenă copiii tipici, dar şi pe cei cu sindrom down şi autism. Au vrut să demonstreze tuturor că dincolo de orice problemă există o abilitate ce trebuie descoperită, încurajată şi promovată.

Au cântat, au recitat poezii şi au dansat pe scena de la Palatul Copiilor, încurajaţi de părinţi şi prieteni.

Micuţii au avut parte de o surpriză în încheierea spectacolului. Fanfara Jandarmeriei Române a urcat pe scenă pentru o reprezentaţie cu cântece pe care cei mici le îndrăgesc.

Copiii au semnat şi un manifest. Un banner de opt metri a fost amplasat la intrarea în Sala Palatului. Pe el au fost lăsate desene şi mesaje de încurajare şi susţinere pentru cei cu dizabilităţi.

Asociaţia CONIL sprijină de peste un deceniu integrarea copiilor cu dizabilităţi, precum şi promovarea adevăratelor talente.