Gabriel Oprea, din nou la DNA. Fostului ministru de Interne i s-a adus la cunoştinţă sechestul impus pe avere în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină. Și fiul lui a fost chemat la audieri

DISTRIBUIȚI

Gabriel Oprea a ajuns din nou, astăzi, la Direcţia Nţională Anticorupţie pentru a i se aduce la cunoştinţă sechestul impus pe avere în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină. Din acelaşi motiv a fost chemat şi fiul său, pentru că fostului ministru de Interne ar fi trecut o parte din bunuri pe numele lui. Şi tot astăzi a fost audiat ca suspect şi afaceristul Petre Mazilu, partonul firmei de gaze care a săpat groapa în care poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa.

Alături de Gabriel Oprea, la DNA a ajuns şi fiul lui  care a fost chemat pentru a i se aduce la cunoştinţă faptul că i s-a pus sechestru pe o parte din avere. Nici el nu a vrut să stea de vorbă cu jurnaliştii.

Petre Mazilu, patronul firmei care a săpat groapa  în care a căzut cu motocicleta Bogdan Gigină a fost şi el chemat la DNA în calitate de suspect. Înainte de a da ochii cu procurorii, a susţinut că nu are nimic să-şi reproşeze.

Şi pe bunurile lui Mazilu a fost pus sechestru asigurator.

Tragicul accident s-a produs în seara de 20 octombrie 2015, iar la momentul producerii tragediei Bogdan Gigină făcea pare dintr-un dispozitiv de însoţire a ministrului Gabriel Oprea.