Furtuna care a avut loc pe litoral în ultimele zile a făcut ca plaja din Eforie Sud să dispară aproape în totalitate. Valurile mari au măturat practic nisipul

DISTRIBUIȚI

Dobrogea e măturată de vijelii, încă de acum 4 zile, iar marea a ridicat valuri de peste şase metri, în larg. Plajele abia se mai zăresc sub valurile care lovesc năpraznic, iar spectacolul pe care îl oferă marea furioasă este impresionant. Furtuna care a avut loc pe litoral în ultimele zile a făcut însă…să dispară aproape în totalitate plaja din Eforie Sud.

Furtuna care a avut loc pe litoral în ultimele zile a făcut ca plaja din Eforie Sud să dispară aproape în totalitate. Valurile mari au măturat practic nisipul. Acum marea loveşte în faleza de beton, care, în urmă cu puţin timp, era zonă de promenadă pentru turişti. Localnicii au venit astăzi să vadă spectacolul mării: unii îngrijoraţi, alţii dornici să prindă cel mai bun cadru.

În ultimile zile, judeţul Constanţa s-a aflat sub cod galben de vânt puternic, cu rafale ce au depăşit chiar şi

Nu este pentru prima dată când plajele au de suferit de pe urma vântului puternic. În 2016, precipitaţiile au distrus plaja din Vama Veche, iar în iarna anului 2012, din cauza furtunii de pe mare, valurile au înghiţit practic câteva sectoare de plajă. Afectată a fost şi plaja de nudişti de la Costineşti, iar la Eforie, apa a ajuns până la gardul vilelor construite pe cordonul litoralului. Avertizarea de vânt puternic emisă de meteorologi pentru judeţul Constanţa expiră mâine la amiază.