Fotografi de nunţi şi botezuri sunt la tot pasul. Dar fotografi de animale, nu prea. Cum se descurcă o căţeluşă la o şedinţă foto

DISTRIBUIȚI

Mereu ne dorim să imortalizăm momentele importante din viaţa noastră, alături de cei dragi, şi să le păstrăm cu grijă. Iar pentru asta apelăm la oameni talentaţi. Fotografi de nunţi şi botezuri sunt la tot pasul. Dar… fotografi de animale, nu prea. În minutele următoarele, la rubrica „Prieteni fără grai”, vedeţi cum se descurcă o căţeluşă la o şedinţă foto, dar aflaţi şi cum ne protejăm animalele pe timp de iarnă.

Sara a fost găsită în vara anului trecut de un om cu suflet mare. Era slabă şi cu răni pe corp. Cel mai probabil, fusese muşcată de alţi câini. Acum, Sara se simte minunat în noul cămin. Cristian Mărculescu este salvatorul ei.

Cristian are 42 de ani, este din Bucureşti, iar de meserie este fotograf. De când Sara a apărut în viaţa lui, a decis să nu mai facă fotografii doar cu şi despre oameni. Acum, imortalizează şi chipurile drăgălaşe ale necuvântătoarelor.

Dacă doriţi să aveţi fotografii profesionale cu animalul dumneavoastră, trebuie să scoateţi din buzunar câteva sute de lei. În funcţie de numărul fotografiilor şi de durata prelucrării lor. Cât despre Sara….o puteţi admira oricând pe pagina ei de Facebook, Sara the dog.

Atenţie! Indiferent că mergeţi cu animalul la o şedinţă foto în parc sau la o scurtă plimbare, ţineţi cont de vreme. Iarna, prietenii noştri fără grai trebuie protejaţi.

Betty are în jur de paisprezece ani. Şi ea, a fel ca Sara, a fost abandonată şi găsită de o persoană iubitoare de animale. Iniţial, Andra a adoptat-o pe Betty temporar, până când aceasta şi-a găsit o familie în Germania. Dar, în ziua în care căţeluşa ar fi trebuit să părăsească România, tănăra s-a hotărât să-i fie alături pentru totdeauna.

În general, câinilor le place să se joace în zăpada, dar este important să nu uităm că sarea împrăştiată pe trotuare şi şosele cauzează răni grave pernuţelor.

De asemenea, mai puteţi spăla animalele pe lăbuţe după ce a luat sfârşit plimbarea sau chiar le puteţi masa pernunţele cu cremă. Recomandată este crema de gălbenele pentru că nu conţine parfum.