Fluctuaţiile de greutate au făcut-o pe Maria, o tânără din Capitală, să nu se simtă bine în propria piele. A avut chiar şi 90 de kilograme şi a încercat nenumărate căi pentru a slăbi. Dietele nesănătoase pe care le-a ţinut de-a lungul anilor au lăsat urme pe corpul ei. Chiar dacă a reuşit să ajungă la 63 de kilograme, Maria crede că e departe de a avea o siluetă armonioasă. Acum, vrea să schimbe totul cu ajutorul emisiunii „Ajutor, vreau să slăbesc!”,

DISTRIBUIȚI

Fluctuaţiile de greutate au făcut-o pe Maria, o tânără din Capitală, să nu se simtă bine în propria piele. A avut chiar şi 90 de kilograme şi a încercat nenumărate căi pentru a slăbi. Dietele nesănătoase pe care le-a ţinut de-a lungul anilor au lăsat urme pe corpul ei.  Chiar dacă a reuşit să ajungă la 63 de kilograme, Maria crede că e departe de a avea o siluetă armonioasă. Acum, vrea să schimbe totul cu ajutorul emisiunii „Ajutor, vreau să slăbesc!”, pe care o veţi putea urmări începând de joi, de la 20.30, la Prima TV..

Maria are 32 ani, 1.62 înălţime şi 63 kg. Ea este genul de participant atipic. Nu are mari probleme cu greutatea şi cu toate astea, a decis să se înscrie la ajutor! Vreau să slăbesc!. Nu este fericită cu aspectul ei, chiar dacă în trecut a avut 90 kg. A ţinut diete, a făcut sport şi, în cea mai mare parte, a reuşit! Nu a reuşit, însă, şi la greutatea ideală.

Toată lumea îi spune că nu are nevoie să slăbească, însă ea nu este fericită. Obiectivul ei: cel puţin 10 kilograme date jos. În tot acest proces îi sunt alături, soţul, dar şi echipa Ajutor! Vreau să slăbesc! Pentru Cornelia şi Stelian, Maria este o provocare. Dacă sportul îi vine mănuşă, nu la fel de bine stă şi pe partea de alimentaţie. Maria nu găteşte, sare peste mese, iar acest lucru îi face Corneliei munca mai grea.

Care vor fi rezultatele în cazul Mariei veţi vedea la Ajutor! Vreau să slăbesc! Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare joi, de la ora 20.30, doar aici, la Prima tv. Atenţie, mai sunt cinci zile până la debut!