Florin Secureanu, fostul manager de la Malaxa a ajuns la DNA. Doctorul este acuzat de abuzuri de către foştii săi colegi

DISTRIBUIȚI

Florin Secureanu, fostul manager de la Malaxa  a ajuns la DNA. Doctorul este acuzat de abuzuri de către foştii săi colegi care nu ar fi vrut să mai ia parte la ilegalităţile comise de acesta. Jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor au făcut dezvăluiri senzaţionale despre comportamentul fostului manager al spitalului din Pantelimon. 10.000 de euro ar fi scos Secureanu în fiecare lună din bugetul spitalului în ultimii doi prin intermediul unei firme care a fost dizolvate de un an şi jumătate. 

Atunci când angajaţii spitalului Malaxa nu au vrut să mai fie complici la faptele ilegale pe care acesta îi obliga să le facă erau jigniţi într-un mod îngrozitor.

După dezvăluirile făcute de echipa jurnalistului Cătălin Tolontan, primarul Capitalei l-a demis pe Florin Secureanu din conducerea Spitalului Malaxa.Iar procurorii anticorupţie au ridicat documente din spital referitoare la achiziţiile din bani publici făcute în ultimii ani. 9 ani a fost Florin Secureanu manager la Malaxa iar sursele Gazetei sportului susţin că acesta ar fi scos zilnic bani din spital pe facturi fictive prin intermediul unei firme fantomă care ar fi fost controlată din umbră de Secureanu. Mai mult decâtz atât din banii spitalului s-ar fi plătit 6000 de lei pentru o operaţie a unei apropiate, s-au încheiat 10 contracte cu o firmă de bijuterii pentru curăţarea instrumentarului de la Ginecologie-Sterilizare dar în realitate s-ar fi cumpărat cadouri pentru Vrăbi, iubita doctorului. DNA a deschis un dosar pentru abuz în serviciu în acest caz şi deja au audiat o parte dintre patronii firmelor care au avut contracte cu spitalul în ultimii ani.