Florenţa, Dubai, Coasta de Azur sau Coasta Amalfitană. Dacă veţi călători în aceste locuri splendide, poate veţi avea şansa să daţi nas în nas cu vreo celebritate

DISTRIBUIȚI

Florenţa, Dubai, Coasta de Azur sau Coasta Amalfitană! Dacă veţi călători în aceste locuri splendide, poate veţi avea şansa să daţi nas în nas cu vreo celebritate! Kylie Minogue, Pixie Lott sau Nicole Scherzinger le adoră! Ce alte destinaţii de vacanţă preferă vedetele, aflaţi în cle ce urmează.

Când nu e în turnee, Nicole Scherzinger îşi ia bagajele şi pleacă să se răsfeţe sub razele soarelui pe Coasta de Azur. Şi ca să ne facă în ciudă, artista postează pe reţelele de socializare imagini de vis din vacanţă. Cum ar fi această fotografie în care ne trimite un pupic de pe malul mării! Nicole adoră să călătorească, iar Coasta de Azur şi Dubai se află printre destinaţiile ei preferate.

Ce ar spune mama ei…dacă ar vedea-o ţopăind aşa? Frumuşica Pixie Lott pare că se distrează de minune în această fotografie, făcută în timpul unei vacanţe petrecute pe Riviera Maya. Adevărul e că acolo ai de toate: soare, apă cristalină, plaje întinse, cocktaliuri delicioase şi mâncare nemaipomenită. Cântăreaţa a declarat în timpul unui interviu că obişnuieşte să meargă împreună cu familia ei în Portugalia, asta în timpul verii. Dar asta nu înseamnă că Pixie nu a mai călătorit şi în Majorca, Maldive, Cannes, Las Vegas, Tokyo, Australia şi Noua Zeelandă.

Pe Anna Kendrick o cunoaşteţi din serialul „House of cards”, dar şi din filme ca „Up in the air” sau „The Accountant”. Când nu se distrează în Hawaii, actriţa tânjeşte după locurile ei natal din Maine. Acolo adoră să lâncezească, să mănânce pizza şi să bea bere.

Nu se putea ca în topul nostru să nu includem câteva destinaţii din Italia.  De pildă, Kylie Minogue priveşte relaxată, la un cappuccino, marea Adriatică. În plus, cântăreaţa e o mare amatoare de croaziere la bordul unor iachturi luxoase, indiferent că vorbim de riviera franceză, Australia, Portofino sau Dubai! Ce viaţă!

Italia este preferata lui Chrissy Teigen, soţia simpaticului cântăreţ John Legend. Aici o vedem în timp ce se relaxează pe coasta amalfitană. Florenţa, Milano, Londra, Cape Town, Maldive se află printre destinaţiile preferate de frumoasa Chrissy.