Familia devenită virală pe internet, după ce interviul tatălui pentru BBC a fost întrerupt de cei doi copii ai acestuia şi de soţia sa, a vorbit despre faima neaşteptată pe care au căpătat-o. Profesorul Robert Kelly a recunoscut că vina îi aparţine

DISTRIBUIȚI

Familia devenită virală pe internet, după ce interviul tatălui pentru BBC a fost întrerupt de cei doi copii ai acestuia şi de soţia sa, a vorbit despre faima neaşteptată pe care au căpătat-o peste noapte. Profesorul Robert Kelly, stabilit în Coreea de Sud, a recunoscut că vina îi aparţine, pentru că nu a încuiat uşa biroului de unde transmitea în direct.

Acest clip video a descreţit multe frunţi şi a stârnit valuri de compasiune şi empatie din partea părinţilor de pe întreg mapamondul. În toiul unui interviu serios despre criza prezidenţială din Coreea de Sud, Robert Kelly, profesor şi expert pe această regiune, a fost întrerupt chiar de copiii săi. Marion a dat buzna în birou, urmată de James, aflat într-un  premergător.

Din fericire, soţia sa, Jung-a Kim, a năvălit în cameră ca să scoată copiii şi să închidă uşa, iar intervenţia în direct a fost dusă la bun sfârşit. Într-un interviu cu întreaga familie, tot pentru BBC, Kim a mărturisit că a observat că cei mici şi-au întrerupt tatăl abia când i-a văzut la televizor, din camera alăturată.

Cât despre speculaţiile că Robert nu purta pantaloni în timpul interviului şi din motivul acesta nu s-a ridicat de pe scaun…

În încheierea interviului, profesorul a spus că soţia sa merită o medalie pentru felul în care a acţionat şi pentru cum are grijă de întreaga familie.