Explozie devastatoare într-un bloc din Braşov. Două persoane, un bărbat şi o femeie, au ajuns la spital în stare gravă după ce locuinţa lor a sărit în aer

DISTRIBUIȚI

Explozie devastatoare într-un bloc din Braşov. Două persoane, un bărbat şi o femeie, au ajuns la spital în stare gravă după ce locuinţa lor a sărit în aer. Cel mai probabil, deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze. Speriaţi de zgomotul puternic, vecinii au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Pentru a elimina orice risc, 60 de persoane din imobil au fost evacuate. În total, 10 apartamente au fost avariate.

Alarma s-a dat în această dimineaţă după ce, panicaţi din cauza zgomotului puternic, vecinii au sunat la 112 şi au chemat ajutoare. S-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD.

Deflagraţia s-a produs într-unul dintre apartamente, cel mai probabil din cauza unei acumulări masive de gaze. Proprietarii, un bărbat şi o femeie, au fost grav răniţi, iar medicii i-au transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri. Femeia, de 47 de ani a suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe 60 la sută din suprafaţa corpului, iar bărbatul, de 30 de ani, are arsuri pe 35 la sută din suprafaţa corpului.

60 de persoane au fost evacuate din locuinţe, iar întreaga zonă a fost izolată.

Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, însă a distrus 10 apartamente. Oamenii legii încearcă acum să afle cu exactitate din ce cauză s-a produs explozia, dar şi dacă structura de rezistenţă a blocului a fost afectată.