Este doliu la Spitalul Judeţean Constanţa. Un medic rezident a murit după ce a spulberat cu motocicleta o bătrână

DISTRIBUIȚI

Este doliu la Spitalul Judeţean Constanţa. Un medic rezident a murit după ce a spulberat cu motocicleta o bătrână, pe drumul care face legătura între Constanţa şi Valul lui Traian. Femeia, de 65 de ani, a traversat strada fără să se asigure şi a fost lovită în plin de medicul aflat pe motocicletă. În urma impactului, femeia a murit pe loc, iar motociclistul fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Colegii săi n-au mai putut să-i salveze însă viaţa.

Dubla tragedie a avut loc seara seara trecută, la ieşire din Constanţa. Martorii povestesc că femeia de 65 de ani a traversat strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure, moment în care a fost spulberată pur şi simplu de pe şosea. În urma impactului extrem de puternic, tânărul medic a căzut cu motocicleta şi s-a oprit la 50 de metri de la locul accidentului, în afara carosabilului. Niciuna dintre victime n-a mai avut nicio şansă.

Alin era medic rezident la Spitalul Judeţean Constanţa şi avea doar 33 de ani. A lăsat în urmă un copil, dar şi un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut.

O serie de coincideţe macabre ies însă la iveală după tragedie. Se pare că tânărul de 33 de ani a fentat o dată moartea, în urmă cu 8 ani. după ce a suferit un accident grav… cu aceeaşi motocicletă, în acelaşi loc şi la aproape aceeaşi oră.

După ce a devenit tată, Alin ar fi promis că va avea mai multă grijă în trafic. Din păcate, de această dată, tânărul a pierdut lupta cu moartea, pe patul de la Urgenţe, locul în care lucra zi de zi.

Trupurile neînsufleţite au fost transportate la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Între timp, poliţiştii au dechis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.