Emoţii mari la Holywood, după ce au fost anunţate nominalizările la prestigioasele trofee Golden Globes. Care sunt nominalizările pentru ediţia cu numărul 74 a Globurilor de Aur?

DISTRIBUIȚI

Au fost emoţii astăzi printre numele mari de la Holywood, după ce au fost anunţate nominalizările la prestigioasele trofee Golden Globes. Cele mai multe nominalizări au fost primite de musicalul La La Land, cu Emma Stone şi Ryan Gosling în rolurile principale.

Nominalizările pentru ediţia cu numărul 74 a Globurilor de Aur  au fost anunţate într-un eveniment fastuos organizat la Hotelul Beverly Hilton. La La Land a întrunit cele mai multe nominalizări- şapte la număr.

La categoria dramă pe lista posibililor câştigători s-au numărat filmele ‘Hacksaw Ridge’, ‘Hell or High Water’, ‘Lion’, ‘Manchester by the Sea’ si ‘Moonlight’, ultimul însumând 6 nominalizări.

La categoria cel mai bun rol masculin într-o dramă se bat pentru trofeu  nume grele precum Viggo Mortensen, Denzel Washington sau Andrew Garfield. Pe lista actriţelor care concurează pentru globul de aur 2017 le găsim pe Jessica Chastain, Isabelle Hupert sau Natalie Portman.

În schimb la categoria cel mai bun actor intr-un musical sau comedie au fost desemnati.

Nominalizările la Globurile de Aur sunt rezultatul opţiunilor exprimate de 90 de jurnalişti, membri ai Asociaţiei presei străine de la Hollywood. Prima ediţie a Golden Globes a fost organizată în 1994. De atunci şi până în prezent, statistica a indicat că de cele mai multe ori cei care au fost nominalizaţi la Globurile de Aur s-au regăsit ulterior şi pe lista posibililor câştigători ai premiilor Oscar, acordate de Academia Americană de film. Câştigătorii de anul acesta ai Golden Globes vor fi desemnaţi în cadrul galei ce va avea loc pe 8 ianuarie. Gazdă va fi actorul de comedie Jimmy Fallon.