Elevii de la o şcoală din Constanţa învaţă printre ciuperci. O fotografie în care apare o sală de clasă mucegăită, invadată de ciuperci crescute, i-a alarmat pe inspectorii sanitari

DISTRIBUIȚI

Imagini incredibile suprinse într-o şcoală din Constanţa. O serie de fotografii în care apare o sală de clasă mucegăită, care este invadată de ciuperci crescute la plinta camerei, fac înconjurul internetului. După ce elevii care învaţă în sala de clasă au dezvăluit totul, autorităţile sanitare au bătut astăzi la poarta şcolii. Inspectorii au închis sala de clasă şi au amendat conducerea instituţiei de învăţământ.

Fotografiile incredibile au fost realizate într-o sală de clasă a Liceului de Telecomunicaţii din municipiul Constanţa. În imagini se vede clar cum ciupercile au răsărit la plinta sălii de clasă şi au crescut chiar lângă picioarele elevilor.

Iniţial, directoarea scolii a negat faptul că elevii au învăţat într-o asemenea clasă.

Inspectorii sanitari nu s-au lăsat însă impresionaţi de explicaţiile directoarei şii au controlat întreaga şcoală.

După controlul amănunţit, directoarea a recunoscut, în cele din urmă, că elevii au învăţat în sala de clasă plină de igrasie.

26 de elevi din clasa a XI-a învaţă în sala în care sunt infiltraţii şi zugrăveala este deteriorată. Inspectoratul şcolar a recomandat liceului dezafectarea sălii de clasă şi găsirea unui alt spaţiu corespunzător.